Weakly diary

Hej! Nu har jag och anna gjort engelska läxa och har precis lagt oss, hon ska sova hos mig inatt. Vi hörs imorgon efter eller i skolan. Godnatt,kramis!


Breaking dawn

Sitter och kollar på breaking dawn hos mig med Lindsey, Annie, Moa och min syster. Najsbajs. Ska träna ikväll, annars får vi se hur kvällen blir. Hörs sen, puss!


Beautiful

Hej! Precis kollat på en film och nu ligger jag i sängen med musik i öronen. Imorgon börjar jag dagen med en skön lång sovmorgon, och färgsätter sen med en slapp dag i skolan, gillar onsdagar! Förhoppningsvis tar jag mig ner till gymmet en stund på kvällen också. Nu ska jag "sova"..godnatt! :)


Fanfanfan...

Nu har jag legat här och försökt sova i evigheter typ, men det går ju inte framåt om man säger så.. Får väl testa ännu mer att försöka sova nu, skola imorgon ju! Fy för det :( jaja godnatt på er, pusspuss!


Say it

Har precis kommit hem till pappa, han är och handlar, Clara sover och Elliot är inte hemma. Sitter i soffan och kollar på sex and the city 2, har fått lite julpynt uppsatt här också, i mitt rum en röd julstjärna så hela rummet lyser rött, myyys :D snart blir det väl mat
och resten av kvällen bara chilla. Hörs sen, puss


2 hours

Ja nu har det väl gått typ 2 timmar..men jag är fortfarande inte klar med den jälva berättelsen!
Menmen, får väl stå ut ett tag till innan jag kan gå och lägga mig, har så sjukt ont i huvudet så det ska bli skönt att sova. Fast frågan är om man får så mycket sömn, när det blåser som FAN ute? Storm! :O fast jag gillar att lyssna på de (a)
Nu har mitt rum fått en fin julstjärna upphängd i fönstret också, mys!
Haha men det var det jag tänkte säga ikväll.
Vi hörs imorgon sötisar, pussen!

Ghost story

Hej!
Sitter och gör engelska läxa, ska skriva en spökhistoria...inte min grej dedär! :(
Menmen tur som man har så finns Anna och hon ska hjälpa mig, wiiiie :D
Har glosor att plugga in också men dom är superlätta och det är bara 7 stycken haha..
Idag har jag då varit i stan på julskyltningen och kollat i lite affärer, hittade en skitsnygg vit blus med svarta knappar som jag var såhäääär nära på att köpa, men ångrade mig i sista sekunden. Så fick tyvärr inte med mig något hem idag men väntar nog med shoppingen till julrean, så kan jag köpa mycket kläder ju :D
Men nu måste jag skriva vidare här. Hörs om någon timme eller så, puss!

1 Advent

Första advent... Man börjar dagen med kören i kyrkan, nu med Moa, julmusik och städning. Senare ska vi kanske på julskyltningen i stan, annars vet jag inte vad vi ska hitta på, julpynta lite också tror jag :) Ikväll blir det träning med bästa Anna, men vi hörs, puss!

Star of the sea

Sitter i skolan och skriver boken om mig..skulle leta upp vad mitt förnamn betydde, det betydde "star of the sea" awesome asså. Har snart håltimme vilket är najs, slipper ma/no :D vi hörs väl senare, pysspyss!


Pump it

Kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag och äter. Klockan 5 blir det kören och efter det bodypump, med huvudverk, kul! ... Vi hörs någon gång ikväll dåva, puss!


Idag....

Idag blev det skolan, sen efter skolan hem till Lindsey och kollade på kläder som hennes syster skulle sälja, fick med mig en blus och en t-shirt hem vilket aldrig är fel! :) nu har jag duschat och ätit efter ett najs träningspass med anna, bodycombat blev det idag :) vi hörs imorgon, puss!


Day'n night

Har varit med Lindsey och Mathilde ett tag men nu har båda stuckit hem. Var och hämtade min mobil också :D har känt mig lite ensam utan den haha. Vid 7-8 typ, blir det nog träning med Anna, fram tills dess typ bara ligga här och dö, ska väl läsa lite också efterssom att jag måste göra en bokrecension sen...fml! Pussssssss


Hejdå.

Hej, ska typ sova nu men aa. Imorgon blir det skolan,sen ska jag va med Lindsey om hon kan, på kvällen blir det träning. Lindsey blir fjortis imorgon, GRATTIS i förskott snäckan, godnatt. Pöss

Fuck min telefon....

Fuck min telefon som jag precis har fått lämna in IGEN för att den har damp. Så ska hämta den imorgon då, tills dess har jag en sony ericsson telefon så kan ju inte blogga i mobilen precis. Bra att jag fick en anledning att sätta igång datorn då, så jag kan redigera lite bilder och fixa ny profilbild till facebook nu när jag är brunett hehe! :D Hörs sen, puss!

School suck

Snart blir det väl att dra till skolan...glöm det där att jag längtade till måndag, skolan suger ju -.- vi hörs i skolan eller efter. Puss!


Godnatt.


Brownie

Precis färgat håret men det blev inte mörkt nog, kom nyss hem med ny färg så lets start over. Kommer bild sen, puss!


I love your smile

Har precis lagt mig och börjat lyssna på musik, får massa fina minnen av vissa låtar, åh jag dör! Vill ha sommar..men samtidigt inte. Jajja men imorgon blir det inte heller sovmorgon -.- ska vara i kyrkan 20 över tio på konfagrejs! Nu ska jag inte skriva mer känner jag, men bi hörs imorgon, kyss!


Najs!

Sockerkaka räddar min kväll, så sjukt smart e man och kommer på den brillianta idén, det tycker Clara också ^^


Passa dig som satan

Har precis kommit hem. Har varit på genrep med kören och sen va jag hos mamma lite. Har inget annat att skriva nu så det blir en bild, puss!


Take me away

Sitter i ett mörkt rum med en cola och tittar på idol, vilket för mig kallas en urtrist kväll. Morgonkvällen OCH dagen ser väl ungefär likadan ut.. För typ första gången i mitt liv vill jag ha måndag! :/


Puss!

Sitter i kiosken i skolan med Moa, så har bara haft en lektion idag som var viktig... NO -.-' jag är sjukt hungrig och vi får inte äta förrens 20 över 12 vilket suger... Ikväll blir det bara och sitta hemma och dö. Hejdå.


Let it be

Sitter med Elliot och försöker lära mig lite gitarr, skulle va kul och spela och sjunga till faktiskt eftersom jag ääälskar att sjunga :) det blir skola imorgon och huvudvärken har släppt nästan helt! :D puss


Moa

Moa kom hem till mig även om jag är sjuk efter skolan för att prata lite o så. Hon stack nyss och jag gör ingenting..tråkar! Hör av mig sen puss


Wooh

Vaknade med huvudverk, lite feber tror jag och fett med halsont, så är hemma och har precis vaknat nu, snart ska jag nog käka lite frukost och ta på mig min one piece och sätta mig och mysa vid tv:n en stund :) vi får höras lite senare mina fina läsare, pysspyss! (och såhär kan mitt hår se ut om jag inte har plattat de, förjävligt jag vet)


Puss?

Har precis ätit kvällsmat, innan var jag ute med anna en stund och pratade mest. Imorgon blir det skola, kör och sen ett pass på gymmet med anna då, kulkul. Puss. (random bild på mig och töntis) ;)


Ful-dag

Idag har jag en riktig ful-dag. Inte det roligaste ju men whatever?


Omg

Asså shit, här vaknar man och ser hur sjukt mycket frost det är ute, inte najs! Kommer säkert snö snart också...fan. Drar till skolan om ungerfär en timme så hinner plugga lite matte innan, puss!


Hej.

Hej. Har precis käkat kvällsmat och sitter just nu med datorn i knät och snackar med några på voxer. (för er som inte vet, så är det en app på iphone så man kan skicka röstmeddelanden) ;) Imorgon är det onsdag, sjukt slappt i skolan! PUSS

Body balance

Hej! Blogg-appen slutade fungera igen ett tag men nu funkar den så passar på innan den slutar funka nästa gång ;) är med Moa nu men ska cykla till gymmet för ett najsigt träningspass nu så hörs sen,puss!


1 timme är bara för lite

Hej!
Gör sista inlägget för ikväll nu, det kan hända att det kommer upp någon bild eller något från mobilen om jag inte kan sova hehe..men jag sov bara 1 timme inatt och är hyfsat trött så jag tänker lägga mig, lyssna på musik och kanske smsa med någon som vill.
Vi hörs imorgon, puss och kram!

Kärlek.


2 days

Hej!
Inte bloggat på 2 dagar.
För jag har liksom inte varit hemma på 2 dagar heller ;)
Har sovit över med kompisar borta o så, har varit kulkul :)
Nu sitter jag och smsar och chattar med några, och tänkte sätta igåg lite musik och bara chilla, inga läxor mer än glosor till imorgon, skönt!
Puss

Myes

Heej, mina appar på telefonen funkar fortfarande inte så det är därför jag typ aldrig bloggar, men vi ska försöka fixa det idag.
Sen orkar man aldrig sätta igång datorn hehe!
Sitter i soffan med Moa och gör nada.
Ska nog äta något för jag e fär jävla hungrig, sen ska vi dra och fixa min telefon, bye!

ÄNTLIGEN klar.

Äntligen får man sova efter alla läxorna, bara glosor kvar nu men det fixar man imorgon.
Hörs då!
Godnatt, PUSSSS

Sorry!

Hej och förlåt bloggen! Det är något konstigt med min mobil just nu så ingen av apparna funkar..därför har jag ju inte kunnat mobilblogga nu och jag har ju varit iväg en natt också i Ullared, så datorn hade jag ju inte heller tillgång till. Jag köpte rätt mycket på Gekås i Ullared, mitt bästa köp var självklart min marinblå one piece, inte äkta men vafan de gör ju inget, billiga va dom med, bara 199 kronor! :D Jag köpte mest kosmetik saker, 12 ansiktsmasker, 12 nagellack, ansiktsskrubbkräm typ, sminkborttagning och mycket mer. Orkar inte förklara för mycket så ni får en bild istället, inte världens bästa men ni ser vad mycket småsaker hehe!

Fuck you

Heeej :D Har precis varit och fått en ny kameralins på iphonen, den förra var lite störd så bilderna blev suddiga ju. Jag bloggar på datorn nu, men jag lägger ut någon bild sen så ni ser hur kameran e nu! Annars sitter jag och lyssnar på musik och är inne på facebook och vad man nu brukar göra på datorn. Hörs senare!

Wiho..

Är i skolan nu och har precis haft lunch, blä. Snart ska jag ha spanska, inte kul det heller. Skönt att man är ledig tisdag och onsdag då! :D


Allt var svävande men nu så ser jag klart

Tänkte köra på ett inlägg på datorn nu när den ändå är igång.
Jag laddar över en massa låtar till mobilen, viktigt som fan ju!
Skola imorgon...känns väl sådär men det får man ta.
Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik tills jag dör, godnatt!

Fall times


Fml

Sitter och skriver en lanbrapport nu, den tar död på mig.. Allt med skolan känns så jobbigt nu, känns som att man ska få ig i alla ämnen. Jag hatar skolan.


Half baked

Har precis ätit lite frukost, sitter nu och käkar ben&jerrys och det är nice. Idag ska jag va med Moa och anna, MÅSTE plugga, fan med :(


Sweet dreams

Nu ska jag och Moa kolla på film. Jag fick mest pengar innan, och 2 parfymer, headset och ett halsband. Parfymen på bilden har jag velat ha länge men inte hittat i affärerna, så tack emma! :D (jag har sämsta kameran på telefonen jag vet, men ska fixa snart!) vi hörs imorgon sötisar, sweet dreams!


You are my light in the darkness

Hej bloggen, nu har vi precis käkat efterrätt och snart blir det presentöppning för mig, WIE :D


never let you go

Då har Sanna åkt. Tomt. Men nu kom Moa med paket, gullis!


Cupcake nr 2

Har precis ätit frukost och nu ska vi snart åka till Hässleholm, vilket betyder att sanna åker hem :( Fick en present av henne, göllongen!


Fly away

Heej, sitter och tråkar med Sanna nu, Andreas john och Simon stack nyss. Nu vet vi inte vad vi ska hitta på...kanske gå och lämna tillbaka filmen eftersom att vi inte har något bättre för oss ändå. Hörs kanske kanske inte sen, puss.


Filmis

Nu ska jag och Sanna gå och hyra film, sen se den med Simon och Andreas. Har då bakat med, vi gjorde chokladsufflé, asnice. Puss


Lovers!

Hej! Har precis vaknat av att mami ringde för att jag och Sanna ska baka något till imorgon, då jag ska ha "släktfest" eller så. Så nu ska jag bara ta mig ur sängen och klä på mig lite normala kläder också. Puusss


Kan inte sova...

Sanna ligger och sover, men jag kan inte somna. Inte för att jag försökt. Vi kollade på en film innan, tusen gånger starkare hette den och det är en svensk film, helt okej men a bit Wtf! Nemen om man skulle försöka sova då? Godnatt! :)


Bored

Hej bloggen! Har precis varit ute en stund med sannis, nu sitter vi totalt uttråkade på mitt rum och vet inte vad vi ska hitta på :( hörs kanske senare ikväll, kyss!


Knock me down


FJORTIS

Har precis vaknat hos Tilde så kör lite mobilbloggning nu. Tilde Asha och Sanna var asgulliga igår och bjöd mig på bowling och så hade Asha och Tilde bakat kladdkaka och köpt massa godis höhö, så vi hade en kul kväll med mycket skratt igår, tack tjejer!


2 november

Idag är det den 2 november, vilket för min del betyder en iphone, eftersom att jag fyller år!
Fick vakna tidigt eftersom att mamma skulle iväg och jobba, så nu sitter man här...trött.
Senare idag ska jag, Sanna, Pappa och Clara äta lunch någonstans, vet inte vart än men frår se. :)
Vi hörs sen, puss

Mongo

Haj.
Är med Sanna nu som vi hämtade vid stationen i hässleholm innan, hon var saknad :D
Vi sitter o kekar äpple...hehe.
Vi ska snart kolla på film så jag kommer inte skriva mer ikväll, orkar egentligen inte skriva nu heller så..känn er älskade.
Hejdå.

RSS 2.0