Happy new year!

Hej!
Sitter nere i köket och har precis hjälpt mamma med lite saker.
Ikväll blir det att sova hos Lindsey och kolla raketer i hamnen då väl.
Innan det ska jag äta med min familj hos grannarna.
Om ett tag ska jag följa med Lindsey när hon ska sola, jag ska däremot inte sola hehehe.
Mycket mer har jag väl inte att berätta just nu, Gott nytt år allihopa!
Pusss

Part of me like breathing, you´re my best friend


Fuuuck

Ja.. idag vaknade jag hos Anna och sen stack vi in till stan för att shoppa lite på rean. Fick med mig lite underkläder och en kofta hem, nöjd. :) Sen stack jag hem en stund efter stan och var hemma ca en timme, sen drog jag och tränade på gymmet, också en timme typ. Nu har jag duschat och rakat benen och allt sånt man gör, måste ju va fräääch lixom. Solade för ett par dagar sen och brände mig i ansiktet, inte bra. Var helt röd i facet innan men nu är jag mer brun och deeet är ju positivt, men en annan sak som verkligen INTE är bra är att jag har börjat fjälla, aaah!! :@ Så dampar med återfuktande kräm osv hela tiden, hoppas det blir bättre tills imorgon vafan... Jaja nu ska jag fortsätta se vad man kan göra med ansiktet. Har någon tips så är jag jävligt tacksam om ni orkar kommentera, puss!

FML

Blev väckt nu för att det är frukost vilket jag ogillar väldigt starkt för att jag är helt död och vill helst sova i 6 år till.. :( får väl dra på mig min one piece och gå upp då. Uusch. Hejdå.


Memories

Nu kommer det jävligt många bilder. Jag har inget liv.

Saknar Turkiet. Saknar att vara på precis detta stället. Buhu.


Lights

Har tänt alla ljus i rummet och sitter och äter glass och myser med lillasyster, sweet! Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt..bara vara hemma tror jag. Var i stan innan med mamma och min bror Elliot, vi gick i lite affärer och åt på ett mysigt ställe, Mer än så har jag väl inte gjort idag, lagt in lite kläder i garderoben bara..vi hörs väl sen nån gång, puss!

Merci

Hej! Har precis kommit in, jag och Moa var ute och träffade 2 kompisar. Nu sitter vi i köket och dricker julmust och äter choklad i våra one pieces,mys! Solade innan, lite för mycket antar jag för jag är röd i hela facet..menmen!


Godmorgon sötnosar!

Hej bloggen, har precis ätit frukost med min bror, jag vaknade vid halv 2, hehe. Idag har jag inga planer, så får se vad som händer. Nu ska vi nog kolla på film eller något, puss!


I only miss you when i'm breathing

Nu har jag lagt mig, eller det gjorde jag för någon timme sen och somnade med vaknade igen..så ligger bara i sängen och glor på telefonen, skriver med några på Facebook. Vet inte riktigt hur morgondagen ser ut, antingen drar jag till stan med sebbe eller så träffar jag väl någon kompis här i Åhus och hittar på något. Det finns inte mycket att säga mer än godnatt!


Champange showers


Wellnez

Har precis kommit hem från gymmet, tränade i någon timme med Anna och mamma, riktigt skönt med träning på morgonen faktiskt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen klä på mig vad jag ska ha ikväll, hos kusinerna. Hörs senare, puss! (random bild på min bror som står här och spelar på min 2åriga brors gitarr..)


Pain.

Hej! Nu är klockan snart 2 och jag borde sova om en stund. Så ska lägga mig nu och lyssna på lite musik och snacka med några. Imorgon klockan 12 blir det träning med anna och senare på kvällen hem till kusinerna. Idag har jag varit med sebbe och simon, vi bara chillade och åt pizza hehe, tjockt! Sen blev det ett träningspass på det. Vi hörs imorgon sötnosar, puss!


Sleep..

Blev väckt lite i 11, vilket min hjärna inte gillade alls. Åt frukost och gick sen direkt upp och la mig i sängen, där jag ligger kvar än. Har varit nära på att somna kanske 92 gånger eller något. Jag är trött. Får väl ladda ner någon film sen - om jag orkar.. :)


Stuff

Saker jag fick,
och den här delen går till kameran ;) 
Tavlan som jag tycker är såhäääär fin. Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik en liten stund, efter det sova. Jag är väldigt trött, var nyss på Julnattsmässan i kyrkan också, konfagrejs...vi hörs imorgon, GODNATT folk.

Glad chey!

Sitter nere i vardagsrummet med datorn nu och har precis beställt en kamera, så jävla glad! Den kostar inte så mycket heller så jag hade råd direkt med den eftersom att jag fick 2300 kr i julklapp och kameran kostar bara 1790! :) Har också fått sängkläder, en sänglampa, 2 st presentkort på H&M med 300 kr sammanlagt, godis, en skitfin vas som pappa har gjort, bok som jag hade önskat mig, presentkort på minnas chokladstudio (chokladfrukost=najs) och en superfin förstoring av en bild på mig och Moa som jag har tagit. :) Kommer bilder på allt sen, men just nu har jag inte kameran här. Men denna boken fick jag iallafall, Pusspuss!


Blä

Hej! Dagen började med att jag och min storebror blev hämtade av pappa och hemma hos han åt vi julfrukost och drack glögg osv. Av pappa fick jag 1000 kronor, men 500 var från farfar. Fick även en skitfin vas som pappa har gjort på glashyttan. Emma (pappas ex,min systers mamma) var också där och av henne fick jag godis :D tack till dom! Nu är jag hos mamma och vi åt julmat för en stund sen, enligt mig så är julbord=blä... :( får väl hoppas att någon ska köpa tidningen snart ;) hoppas ni har en fin kväll, puss!


Christmas eve

Nu är klockan typ halv 1, vilket innebär att det är julafton, wiiie :D nu håller jag på att fixa lite med bloggen, ny header med som ni ser ;) vi hörs någon gång "imorgon", puss!

GOD JUL


Nails

Igårkväll blev det en mysig kväll med bio, filmen var ändå rätt bra! Efter det stack vi hem till Lindsey och Simon följde med, vi satt bara och snackade typ, till han skulle hem. Sen sov jag där då, och nu är vi hemma hos mig och har precis fixat mina naglar ;) Idag har vi fikat lite, jag har köpt min en sista julklapp och ja. Hörs lite senare, puss!

Sherlock holmes

Sov hos anna inatt så det resulterade ingen bloggning. Igår kväll var jag i stan och kollade på Amanda och Robin med Lindsey, anna och Patricia, det var kul men grymt kallt! Nu är jag hemma och har precis bokat biobiljetter till mig och Lindsey, det blir sherlock Holmes ikväll, sen kanske sova över efter det. Mys! :) har slagit in lite julklappar åt mina fina syskon med, Gud så snäll jag är. Puss!


Sånna som du, gör mig illamående.


Jullov vafan!

Jag och Moa vaknade för någon halvtimme, ligger och kollar lite saker på datorn nu och ska väl gå upp och duscha håret snart, efterdet blir det frukost och sen fixa oss lite. När klockan är typ 5 i halv 11 går vi tillkyrkan för skolavslutning, awesome, Ska bli så sjukt skönt med lov, pallar inte skolan! :s Vi hörs sen, puss!
Bjuder på en bild på mig och söta Moa!

Spex :D

Är med Moa och Lindsey nu hemma hos mig. Tittar bara på tv och har allmänt tråkigt hehe! Igår var jag hemma hos mormor och gjorde julgodis,mums :D sen på kvällen var jag med några kompisar och kollade lite film och så. Ikväll ska jag träna med anna, efter det kommer Moa igen och sover hos mig, som hon gör innan typ alla skolavslutningar ;) hörs senare,puss!


Home sweet home!

Då var man hemma! Sitter och kollar på tv med papi :) och vet ni? Jag köpte shortsen! :D pusss


Going home

Godmorgon! Har precis vaknat, ska fixa mig lite nu sen blir det väl frukost, sen stan lite och efter det åkerbi hem till Åhus...vill inte hem :( vi hörs ikväll när jag kommer hem, ha en najs dag, puss!


Bara för att jag älskar dig


H&M

Hittade inte mycket idag, köpte bara en svart tröja från H&M. Hittade ett par ascoola shorts på Gina tricot som jag blev sjukt kär i, men dom var rätt dyra så... :/ nu sitter vi i alexas lägenhet och gör inte så mycket.


This day

Vi vaknade för en timme sen ungefär, jag har precis dushat och klätt på mig men dom andra sitter fortfarande i pyjamas... :) ska ut på stan idag också, tänkte försöka hitta ett par snygga byxor först och främst idag. Nu blir det snart frukost och sen bloggar jag någon gång ikväll. Puss!


Shopping (y)

Kom hem till alexa igen för typ ett tag sen. Det blev shopping på stan, bio och sen åt vi på något ställe i stan. Vi såg happy feet 2 på bio och den var faktiskt rätt bra :D Fick med mig rätt mycket kläder idag ändå, men köpte en fin ring med och en större töjning i vit, som jag satte in i örat nyss, gjorde inte ens ont, så de e naajs :) visar bilder på alla kläderna när jag är hemma i Åhus igen, på måndag eller något för kommer hem på söndag. Nu ska vi kolla på någon film snart tror jag. Puss!


Tha town

Har precis vaknat hemma hos alexa här i Stockholm nu, vi har precis ätit frukost och ska in till stan om ett tag och shoppa och äta lunch någonstans :) ikväll blir det bio, tror vi ska se happy feet 2 ;) hörs senare, puss!


Stockhööölm

Då har man packat klart och nu återstår bara väntan. Om ungefär en timme kommer Lindsey och hennes pappa och hämtar mig, sen ger vi oss av mot huvudstaden. Kommer bli en awesome helg med min söta vän med shopping, mat, mys, bio och myycket skratt och damp med antar jag. Hehe! :D vi får höras imorgon någon gång om jag har internet, puss! :)


Godnatt!

Nu har jag lagt mig i sängen, lyssnar på musik och ska se om någon är social på sms eller Facebook. Tränade en stund innan med anna, blev dock inte så länge idag. Nu säger jag godnatt, puss!


Now you´re a song I love to sing

Sitter hemma hos mig nu med Moa, lyssnar på hög musik och chillar bara. Innan var vi hemma hos min mamma och hämtade lite saker jag ska ha med till Stockholm osv. Fick även för oss att kleta glitter i hela ansiktet..resultatet behöver vi inte snacka om. Klockan typ 8 blir det träning med söta Anna, puss!

(WANTED: summer)


Orkar inte!

Ska snart cykla till skolan, orkar inte! Har fortfarande ont i nacken och träningsverk i magen, det gör ju inte saken mycket bättre. Fast får väl klä på mig skor och jacka nu så får vi höras i skolan eller när jag kommer hem. Puss!


Who am i to say you need me?


Pusspuss

Har en lång sovmorgon imorgon, skööönt.
Onsdag...träna med Anna lite, annars ska jag packa till Stockholm och efter det bara sånt man kallar för ingenting!
Men nu ska jag nog stänga av datorn och lägga mig, typ facebook och musik på mobilen innan jag somnar.
Har ärligt talat ingen roligt alls att skriva just nu, men det kommer nog upp en bild till om en stund.
Annars så vi får höras imorgon, Godnatt!

Lift my wings and fly away


Stress

Började dagen med att försova mig och vakna 5 minuter EFTER att vi skulle samlas. Hann inte fixa mig alls mer än att borsta håret, som tur var glömde jag tvätta bort mascaran igår haha! Men stället vi skulle träffas för lucian låg bara 100 meter bort så det var ganska lugnt och jag kom inte så himla för sent ändå. Vi gick lucia på 23 olika ställen och gick från 6 på morgonen till halv 6 på "kvällen". Dagen var rolig men resulterade ont i nacken, trötthet på hög nivå och mycket godis och till och med 3 biobiljetter, awesome, så kan man ju ha dom i Stockholm :D åker på torsdag med min fina vän Lindsey och jag längtar! Puss


Back to school

Försov mig lite, så fick snabbäta lite frukost, julmust och en klubba är inte fel som frukost! :D nu halvnio ska vi träffas i kyrkan för luciaövning med klassen, har luciaföreställning eller vad vi ska kalla det ikväll. Nu måste jag dra mig mot kyrkan dåva,puss!


Anna :)

Har precis kommit hem från en stunds träning på gymmet med min söta vän anna. Stack dit lite i 8, tränade bara en stund men det blev rätt mycket skitsnack efter haha, så därför e jag hemma lite sent ;) ska snart sova, är så sjukt trött idag efter 4 timmars sömn igår natt och efter igår när vi gick runt hela dagen och så, somnade till på soffan innan, och sen halvsov jag typ i hallen innan jag skulle träna :s men vi får höras imorgon sötnosar för detta inlägget blev dock långt. Sov sött, puss!


I love my shoes

Har precis kommit hem från kyrkan, jag har gått lucia. Det var supermysigt i Köpenhamn och inne på tivolit, lampor och ljus överallt! Vi kollade i några affärer på stan först och sen åt vi på något ställe. På tivolit åkte vi karuseller och gick runt osv. Jag fick med mig ett par wuunderbara skor med, fick dom av mamma och pappa som tidig julklapp :D


Köpenhamn

Då drar vi snart till bussen för att sen ta tåget till Köpenhamn i kristianstad. Sen åker vi någon timmes tåg, seeen blir det julmarknad/tivoli! :D ha det gött för de ska vi ha, pusss!


La Fondell

Rätt som vann idol iallafall ;) nu ligger Moa och sover redan, sen hon somnade har jag hunnit byta om, måla naglarna och lite sånt. Nu ska jag ställa klockan på halv tio, sen vid lunch typ, bär det av mot tivoli i Köpenhamn, kan ju bara bli awesome när man har sin bästavän med sig! :D vi hörs imorgon innan vi åker, på kvällen när vi kommer hem eller dagen efter helt enkelt. Godnatt,puss!


Idol

Sitter nu och kollar på idol med Moa och har allmänt tråkigt, idol är inte vår grej... Men finns inget annat att göra när man passar småsyskon som sover. Snart kommer mamma och dom hem väl, så får vi tårta :D


I hate school

Sitter i skolan och har precis ätit, har lunchrast nu och börjar slöjden om 10 minuter, gillar inte slöjd...efter skolan blir det Moa som ska sova hos mig för att vi ska hjälpa till och göra tårta osv till Antons kalas ikväll, han fyller 8 år idag så grattis mini! Haha men vi hörs senare, pysss!


Konfa.

Sitter och käkar piggelin med Moa. Hehe. Var på konfa innan och det var riktigt drygt..sen blir det pluggpluggplugg,pusss!


Fuck it!

Självklart lyckas man försova sig i typ 2 timmar och missar första lektionen! Och så väcker ingen en, fun! :D nu pluggar jag lite spanska och ska snart sticka till skolan och ha spanskaprov, hörs senare. Puss!


Kan inte ljuga för dig

Hej! Ligger nu i sängen och har precis pluggat spanska inför prov imorgon, känns som att det kommer gå riktigt bra faktiskt. Imorgon ska jag plugga typ hela dagen förutom när jag är på konfa. Var hos Lindsey innan i några timmar och vi skulle leka plugghästar. Pluggandet slutade dock såhär...


Lindseylee

Är med Lindsey nu och sitter och väntar på mat hehe..var tydligen ingen konfaträff idag, blir imorgon istället. Annars har vi inte gjort något speciellt, bara tråkat runt lite.


Puss!

Har precis dushat efter ett träningspass på gymmet med mamma. Nu sitter jag vid tv:n och glor på reklam...ska nog snart ta något att äta och sen läsa lite och sen sova, typ. Imorgon blir det konfaträff och sen måste jag vara hemma och plugga satan inför spanskaprov på torsdag och det allra värsta - NO-prov på fredag...fml.


Heartbeats


Love hurts

Har varit hemma från skolan idag..sovit i 15 timmar och mår lite bättre nu. Blir skolan imorgon igen :) nu sitter jag i köket och ska nog snart gå upp till mitt rum igen. Vi hörs om ett tag igen, puss


I love you and you know it

Nej nu ska jag sova. Har lite sovmorgon imon iallafall, skönt! Vi hörs imorgon sötisar, sov gott, pusss! (dålig bild men, halsbandet jag fick på luciakröningen)


Älskar er till månen och tillbaka


Hellooo

Lucian gick bra, grymt kallt bara haha. Nu sitter jag bara hemma i soffan och gör ingenting, skönt faktiskt! I helgen blir det Köpenhamn med familjen och Moa, typ julmarknad/tivoli, längtar! Sen den 15-18 är man i Stockholm ned Lindsey, ska bli awesome ju! Puzzz.


2 advent

Andra advent då, 2 veckor och 6 dagar kvar till julafton, längtar. Har nyss kommit hem från kyrkan, var ministrant med konfan, nu sitter jag i köket och dricker glögg och äter pepparkakor, mys :D senare blir det lucia på torget med kören :) hörs sen för nu ska jag passa mini och mini. (småsyskon) ;)


Sova är gött

Då ska man väl sova då, Moa har redan somnat och vi ska upp tidigt imorgon på konfagrejs i kyrkan, sen efter det ska jag hem till mami och va där fram till jag ska gå lucia på julmarknaden. Så jag kommer att vara ganska upptagen imorgon, vilket betyder..inte så mycket bloggning - i think. Men vi hörs någon gång imorgon iallafall, godnatt!


Nanana

Sitter hemma hos mamma med anna, Moa, Pontus och gustav. Gör inte så mycket men ska snart hem till pappa. Har inte mycket annat att säga! Puss


Smoothie

Sitter hemma hos mig med Lindsey och dricker smoothie, gött de. Idag och ikväll vet jag annars inte vad som händer :) puss!


Fuck my ear?

Ja då sitter man här och kyler mitt svullna öra med is. Helt svullet för att jag satte i min töjning för typ 2 dagar sen tror ja de va. Så just nu har örat fetma kan man säga. Annars har jag precis ätit och innan det var jag på kören. Har varit med Annie sen efter skolan med så jag kom hem först för en stund sen. Puss


RSS 2.0